MENY Marsk Stigs Vej

Menuer og bestillinger

  • Se alle
  • Slagterens Nem Meny til 2 personer
  • Sandwich og brød
  • Smørrebrød
  • Studenter Fest
  • Buffet og anretninger
  • Fest-menuer
  • Nem mad til 2 personer
  • Natmad

Menuer og bestillinger

Menuer og bestillinger

44 varer
Forret - Festmenu
Forret - Festmenu Forkæl dine gæster med en lækker forret til din menu. Sammensæt din menu lige efter din smag. Du kan frit vælge imellem 6 forretter. Fra 190,-
Hovedret - Festmenu
Hovedret - Festmenu Forkæl dine gæster med en lækker menu. Sammensæt din menu lige efter din smag. Du kan frit vælge imellem flere forretter, hovedretter og desserter. Fra 230,-
Dessert - Festmenu
Dessert - Festmenu Forkæl dine gæster med en lækker dessert. Sammensæt din menu lige efter din smag. Du kan frit vælge imellem flere desserter. Fra 180,-
Håndmadder
Håndmadder Håndmad er en typisk dansk spise og kan bruges til alle anledninger, som f.eks. frokost, møde eller natmad. Du kan finde et stort udvalg af smørrebrød her. 20,-
Tilbehørs Buffet
Tilbehørs Buffet Minimum 10 kuverter 80,-
Smørrebrød
Smørrebrød Smørrebrødet er en typisk dansk spise og kan bruges til alle anledninger, som f.eks. frokost, møde eller natmad. Du kan finde et stort udvalg af smørrebrød her. 35,-
Luksus smørrebrød
Luksus smørrebrød 45,-
Smørrebrød uspecificeret 6 stk.
Smørrebrød uspecificeret 6 stk. 16995
Luksus stjerneskud
Luksus stjerneskud Luksus stjerneskud med stegt og dampet rødspættefilet, røget laks, æg, rejer og meget mere. 11995
Pålægskagemand
Pålægskagemand 54995
Brunch til 2
Brunch til 2 Lad MENY stå for det gode tilbehør, til det gode morgenbrød fra bageren. Så er der serveret brunch ud over det sædvanlige. 12995
Tapasplatte til 2
Tapasplatte til 2 Minimum 1 kuverter 16995
Tapas buffet
Tapas buffet Minimum 10 kuverter 14995
Delikatesse Buffet
Delikatesse Buffet Minimum 10 kuverter 13995
Frokost Buffet
Frokost Buffet Minimum 10 kuverter 13995
Frokostplatte til 2
Frokostplatte til 2 Dansk frokost klassiker med stegte fiskefilet, skiver af kamsteg og leverpostej med bacon. Husk at købe et godt brød til. 11995
Herregårds Buffet
Herregårds Buffet Minimum 10 kuverter 20995
Stor pålægskagemand
Stor pålægskagemand Pålægskagemand 59995
Stor Delikatesse Buffet
Stor Delikatesse Buffet Minimum 10 kuverter 18995
Sandwich
Sandwich 49,95,-
Børnefest
Børnefest Minimum 10 kuverter 8995
Grill Buffet
Grill Buffet Minimum 10 kuverter 15995
Tyroler Buffet
Tyroler Buffet Minimum 10 kuverter 15995
Fest Buffet
Fest Buffet Minimum 10 kuverter 16995
Burgerkit med flæskesteg
Burgerkit med flæskesteg 9995
Burgerkit med hakkebøf
Burgerkit med hakkebøf 9995
Bøfsandwich kit
Bøfsandwich kit 9995
Weekendmenu - Ribeye af kalv til 2
Weekendmenu - Ribeye af kalv til 2 17995
Schnitzel med bearnaise kartofler
Schnitzel med bearnaise kartofler Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Tortillas med oksekød
Tortillas med oksekød Steges i forvarmet ovn 15-20 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 9995
Oksemedaljon med kryddersmør
Oksemedaljon med kryddersmør Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 15995
Kyllingebryst med bacon og flødekartofler
Kyllingebryst med bacon og flødekartofler Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Kalkun Cordon bleu med flødekartofler
Kalkun Cordon bleu med flødekartofler Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Varmebehandles grundigt til en kernetemperatur på 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 8995
Lasagne
Lasagne Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Bøf bearnaise på bund af kartoffel og porre
Bøf bearnaise på bund af kartoffel og porre Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Fyldt mørbrad af gris med kartoffelruller
Fyldt mørbrad af gris med kartoffelruller Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Kyllingebryst med mozzarella og flødekartofler
Kyllingebryst med mozzarella og flødekartofler Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Fyldt mørbrad af gris med chorizo og  baconkartoffelruller
Fyldt mørbrad af gris med chorizo og baconkartoffelruller Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Oksegryde med bacon og kartoffelmos
Oksegryde med bacon og kartoffelmos Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Forloren hare i vildsauce
Forloren hare i vildsauce Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Viser 40 ud af 44 produkter

Åbningstider

Mandag til fredag: Kl. 8:00 - 20:00 Lørdag og søndag: Kl. 8:00 - 18:00

Kontakt os

Marsk Stigs Vej 1b 8800 Viborg

Tlf: 77308800 E-mail: 0533224@meny.dk CVR-nummer: 38714295

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Se kontrolrapport